[Vídeo] Un reportatge de la BBC sentència: “Catalunya a judici”

En el tràiler promocional el mitjà avisa dels temors al malestar que pot provocar una sentència contra els 12 presos

Publicitat

El procés independentista català torna a ser notícia a la Gran Bretanya, el prestigiós canal de notícies BBC ha posat el focus sobre el judici de l’1-O sentenciant: “Catalunya a judici”.

En el tràiler promocional el mitjà avisa dels temors al malestar que pot provocar una sentència contra els 12 presos que s’enfronten a càrrecs com el de rebel·lió i sedició per l’organització i participació del referèndum d’independència del 2017.

La BBC no omet la repressió policial de l’Estat, fins al punt que són, precisament, les càrregues les primeres que il·lustren el documental.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca