Sánchez a l’atac: “El 155 es pot aplicar sense poblemes”

"El Gobierno ho ha estudiat i no hi hauria cap problema des d'un punt de vista de legitimitat"

Publicitat

El president en funcions del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha reiterat que l’article 155 es pot aplicar “sense problemes” tot i que, concreta, l’executiu està en funcions.

Sánchez ha insistit aquest matí, en el segon aniversari del referèndum de l’1 d’octubre, en què l’aplicació de l’article no es pot veure limitat tot i l’excepcionalitat en la qual es troba la política espanyola: paralitzada des de les eleccions del 28 d’abril.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca