Els comuns prenen la iniciativa a ERC i JxCat al Congrés sobre l’1-O

Volen impulsar una comissió d'investigació i que es prohibeixin les bales de goma

Publicitat

Els comuns volen impulsar una comissió d’investigació de l’1-O al Congrés i també que es prohibeixin l’ús de les bales de goma. Quan fa dos anys de l’1-O, el líder d’En Comú Podem, Jaume Asens, ha presentat aquestes dues propostes com “dues mesures simbòliques” que poden servir per a “tancar la ferida” de la jornada del referèndum. D’altra banda, ha reclamat al president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que es posi “al costat de la justícia i les víctimes”, que “deixi de fer d’advocat defensor de qui està sent investigat en la causa judicial oberta a Barcelona”. Així, reclamen a Sánchez que “doni les instruccions” perquè la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat “es posi al costat de les víctimes” de l’1-O.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca