Crida a la no-violència per respondre a la sentència

Partits i entitats independentistes escenifiquen la unitat

Publicitat

Representants de la societat civil catalana juntament amb membres d’Òmnium, l’ANC, JxCat, ERC i la CUP han cridat la ciutadania a respondre la sentència del judici de l’1-O si és condemnatòria “des de la lluita no-violenta i la desobediència civil pacífica”.

Ho han dit aquest dimarts el periodista Martí Anglada, la historiadora Anna Sallés i l’exdiputat de la CUP David Fernàndez, en un acte convocat per Òmnium Cultural, l’ANC, ERC, JxCat i la CUP als Jardins de la Sedeta, al qual han acudit representants d’entitats i actors de la societat civil pel segon aniversari de l’1-O.

Aquest acte per presentar el marc unitari de mobilitzacions representa la primera foto d’unitat d’aquests partits independentistes i entitats sobiranistes davant la resposta a la sentència del Tribunal Suprem (TS) dels dirigents independentistes presos.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca