Colau recorda l’1-O i reivindica el paper de l’Ajuntament

L'alcaldessa de Barcelona recorda que l'Ajuntament treballa amb entitats de drets humans "perquè es faci justícia"

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha recordat aquest dimarts les càrregues policials del referèndum de l’1 d’octubre. “Tots i totes tenim l’1-O gravat a la memòria”, ha afirmat en una piulada coincidint amb el segon aniversari de la votació. “Fa dos anys que des de l’Ajuntament fem costat a les persones agredides per un operatiu policial injustificable”, ha indicat amb relació a l’acusació popular que exerceix el consistori per les càrregues d’agents en escoles i centres de votació. “Fa dos anys que treballem amb entitats de drets humans perquè es faci justícia perquè fets tan greus no puguin repetir-se mai més”, ha afegit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes