Colau recorda l’1-O i reivindica el paper de l’Ajuntament

L'alcaldessa de Barcelona recorda que l'Ajuntament treballa amb entitats de drets humans "perquè es faci justícia"

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha recordat aquest dimarts les càrregues policials del referèndum de l’1 d’octubre. “Tots i totes tenim l’1-O gravat a la memòria”, ha afirmat en una piulada coincidint amb el segon aniversari de la votació. “Fa dos anys que des de l’Ajuntament fem costat a les persones agredides per un operatiu policial injustificable”, ha indicat amb relació a l’acusació popular que exerceix el consistori per les càrregues d’agents en escoles i centres de votació. “Fa dos anys que treballem amb entitats de drets humans perquè es faci justícia perquè fets tan greus no puguin repetir-se mai més”, ha afegit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca