El CoNCA destaca “l’excel·lent i extraordinari” moment creatiu que viuen les Terres de l’Ebre

El plenari del Consell es fa a Móra la Nova per recollir les inquietuds i necessitats dels agents culturals ebrencs

Publicitat

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) ha pres el pols, aquest dilluns, a les necessitats i inquietuds dels agents culturals de les Terres de l’Ebre. La presidenta del CoNCA, Vinyet Panyella, ha destacat “l’excel·lent i extraordinari” moment creatiu del territori i ha assenyalat que la qualitat de les propostes culturals ebrenques la certifiquen els premis nacionals i europeus que han rebut últimament Litterarum, Deltebre Dansa o altres entitats. Els membres del CoNCA s’han compromès amb els dinamitzadors ebrencs a vetllar, assessorar i promocionar-los perquè segueixin tenint “visibilitat”. Desplaçar el primer plenari fora de Barcelona fins a Móra la Nova (Ribera d’Ebre) també ha volgut evidenciar el suport a la cultura ebrenca després de l’incendi del mes de juny.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca