Cuixart avisa: “L’Estat vol sembrar la por” entre la ciutadania

Cuixart demana "coratge" i no caure en els "paranys de l'Estat", la "ràbia" o la "frustració"

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha demanat aquest dilluns “coratge” i no caure “en els paranys de l’Estat, ni en la ràbia o la frustració”. En una carta des de la presó de Lledoners als socis de l’entitat, Cuixart ha apostat per aprofitar els “aprenentatges” amb “més compromís, determinació i serenitat que mai”. “Que cadascú de nosaltres vetli activament per no deixar-nos ningú pel camí. Recordem que la transformació social comença per la transformació personal”, afegeix. Així, ha constatat que a les portes de la sentència de l’1-O l’objectiu de l’Estat “segueix sent sembrar la llavor de la por entre la ciutadania i justificar la brutalitat policial de l’1-O”. Cuixart avisa que si les porres “no van aturar les urnes”, la repressió no frenarà l’autodeterminació.

Publicitat

A la missiva, Cuixart envia una abraçada “plena de tendresa” als familiars i amics dels set CDR empresonats la passada setmana. També lamenta que l’Estat “maldi per desacreditar tot un moviment rigorosament no violent, banalitzant de manera indigna el delicte de terrorisme i les propostes de diàleg”. Finalment ha agraït que persones li hagin fet arribar “bons desitjos” pel naixement del seu fill.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca