Werner Thöni presenta “You will find em if you want em in the garden”

L'espai d'experimentació artística de Joanic explora l'obra d'Alexandre Madureira

El cap de setmana del Young Gallery Weekend es desperta a la galeria Werner Thöni Artspace amb l’exposició You will fin em if you want em in the garden de Alexandre Madureira.

Publicitat

A continuació us deixem l’explicació del taller-residència-galeria:

Exposició: You will find em if you want em in the garden

La mostra consisteix en una instal·lació que evoca la idea dels paisatges de Monet com a punt de partida, explorant tots dos conceptes de pintura i escultura. L’obra està formada per pintures que no tenen suport físic, la pinzellada feta en acrílic se suporta a si mateixa: alliberem la pintura perquè es converteixi en tridimensional, transformant-se alhora en el seu propi inici i final.

Programació especial YGW

Divendres 27 de setembre

19.30-20:00h Inauguración de “You Will Find Em if You Want Em in the Garden”

Dissabte 28 de setembre

20h–21h (dues passades) “Fragments ov thee self”, una instal·lació performativa multimèdia de Demenceprecoce, amb la col·laboració de David García (Furvoice), Laura Weissmahr i Stauffer.la instal·lació (sense performance) pot ser visitada també de l’1 al 4 d’octubre de 18h30 a 19:30h.

DiumengeEspai  29 de setembre

12h00-12h15 Visita guiada de l’exposició “You Will Find Em if You Want Em inthe Garden”, Alexandre Madureira.

12h5-13h: “Abans de l’abans”, taula rodona i debat torno de l’exposició,con la participació de Peter Freund (artista i professor titular del Departament de Arte e Història de l’Art del Saint Mary’s College de Califòrnia), Eloi Puig (artista i profesor de la Facultat de Belles Artes de la Universitat de Barcelona) i Werner Thöni (artista i director de Werner Thöni Artspace).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes