Nau Bostik presenta “513m2, El Observatorio” i “Katharsis”

Festa de clausura a la Sagrera

Publicitat

Per finalitzar l’extensa proposta d’ “Art Galleries Routes” del Young Gallery Weekend, la Nau Bostik celebra dues exposicions col·lectives.

Recollint l’explicació de la galeria, les dues propostes culturals plantegen diverses reflexions visuals:

Exposició: 513m2, El Observatorio

El Observatorio és un espai dedicat a la fotografia d’autor, un laboratori on desenvolupar projectes fotogràfics a llarg termini, una casa on reunir-se a dialogar sobre la imatge i la narració visual, però sobretot és una comunitat cada vegada més gran de motivats que viuen i respiren fotografia de la qual ha nascut aquesta gran exposició col·lectiva.

Artistes:
Carlos Roth, Anxo Santiago, Magui Pichinini, Gala Seguí, Mercedes Cosco, Lucía López (Lusi Bon), Boris Mercado, Silvia Esquivel, Helena Buira, David Almazan, Maria Fernanda Soler, Giulia Ferrari (Giulia Qualcosa), Ana Schulz, Alberto Barba, Erik Estany (Erik Stny), Alejandra Rocabado (La Ale Ro), Rocío Martín-Santos, Ares Molins, Viktor Dolganov (Viktor Viktor), Roc Pont, Lara Amat, Pep Novellón, David del Rincón, Julia Mehls, Julieta Averbuj, Laura Rabadan, David Querol, Guido Pozzi, Isabel Cardeira, Luis Salinas.

Publicitat

Exposició: ‘Katharsis’

Una exposició que parla dels processos en els quals el major enemic és un mateix, Durant el camí de dur a terme aquest llargmetratge, vam voler donar veu a artistes de diferents disciplines perquè expressessin la seva pròpia catarsi a través de les seves obres i on tot aquell que el tingui a les seves mans, pugui expressar-se en els seus fulls en blanc, convertint-ho en un espai íntim d’alleujament. Quadern per a la Kátharsis és aquesta compilació d’obres de 18 artistes que aspira a ser una guia, un far una llum al final de processos autodestructius fruit d’experiències traumàtiques, de pèrdues de rumb que fan que ens replantegem la nostra pròpia existència. La catarsi és, sempre, un torrent que destrueix per a crear una mica més pur, renovat.

En l’exposició es podran veure les reproduccions de totes les obres que apareixen en el quadern, així com imatges del procés de creació del llibre, en el qual comptem amb col·laboradors com Raúl Maldonado, Raima, Letter Cotton i Escola de Disseny i Art LLotja.

Artistes: VVAA

CUADERNO PARA LA KÁTHARSIS

Programació especial YGW

Nau Bostik serà el lloc on celebrar la festa de clausura del festival. A l’hora del vermut, literal, ens acompanya Yzaguirre, arrenquen les activitats en la galeria B_Murals a l’interior de la Nau , exposicions, murals i DJ! A les 15h pren les regnes l’equip de Bostik amb una paella perquè tots els assistents agafeu força per a una tarda de fotografia, pintura, performance i música.

Diumenge 29.09 Young Gallery Weekend Closing Party.
15h Paella en la Nau Bostik.
17h Visites guiades de les exposicions 513m2 i Katharsis.
17h – 19h les sorpreses t’esperen pels diferents espais de la Nau, les performances dels alumnes del programa YPA, Young Performance Art i el su mentor, el gran performer Miguel Andrés ens deleitaran amb el seu art:

‘El orden de los perros’ de Eliana Caporalini & Títere.
‘Wuwo / 無我’ de Ji A Yu.
‘¡Eh tú, maricón!’ de Miguel Andrés.
‘Ser Raíz Errante’ de Títere.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes