Arnau Gallery presenta “There is no planet B”

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

La penúltima etapa de l’ “Art Galleries Route” es troba a l’Arnau Gallery, decidida a compartir l’exposició There is no planet B de Tim Marsh i Nuria Toll.

Galeria ubicada a l’emblemàtic antic Teatre Arnau, dedica els seus projectes murals amb l’intenció de mantenir viu l’art urbà. Aquesta en concret tracte d’un mural col.laboratiu amb un missatge urgent de la pròpia galeria:

Exposició: “There is no planet B”

Últim mural col·laboratiu entre Núria Toll & Tim Marsh per a la nostra sessió de setembre. Un mural que presenta una visió irònica del nostre futur si no cuidem més nostra planeta. Els dos artistes, actius en l’escena local com a internacional, s’uneixen a través d’un amor comú per la naturalesa, els colors i les formes geomètriques, sempre qüestionant amb els seus murals la nostra relació amb el medi ambient.

El lateral ha estat pintat per Javier Barriga, un artista graffitero xilè inspirat per l’art clàssic i el clar fosc. La tècnica és 100% esprai.

JAVIER BARRIGA

Programació especial YGW

19h-19h30: Exhibició del mural + visita guiad “Visitant la primera galeria d’art urbà a la fresca”

- Publicitat -