Arnau Gallery presenta “There is no planet B”

La penúltima etapa de l’ “Art Galleries Route” es troba a l’Arnau Gallery, decidida a compartir l’exposició There is no planet B de Tim Marsh i Nuria Toll.

Galeria ubicada a l’emblemàtic antic Teatre Arnau, dedica els seus projectes murals amb l’intenció de mantenir viu l’art urbà. Aquesta en concret tracte d’un mural col.laboratiu amb un missatge urgent de la pròpia galeria:

Exposició: “There is no planet B”

Últim mural col·laboratiu entre Núria Toll & Tim Marsh per a la nostra sessió de setembre. Un mural que presenta una visió irònica del nostre futur si no cuidem més nostra planeta. Els dos artistes, actius en l’escena local com a internacional, s’uneixen a través d’un amor comú per la naturalesa, els colors i les formes geomètriques, sempre qüestionant amb els seus murals la nostra relació amb el medi ambient.

El lateral ha estat pintat per Javier Barriga, un artista graffitero xilè inspirat per l’art clàssic i el clar fosc. La tècnica és 100% esprai.

JAVIER BARRIGA

Programació especial YGW

19h-19h30: Exhibició del mural + visita guiad “Visitant la primera galeria d’art urbà a la fresca”

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca