L’art es bolca en la recuperació de la Ribera d’Ebre

Marc Sellarès transforma un bosc cremat en una obra de land art

Publicitat

Flix acull aquest dissabte al matí Camí de Cendra, una jornada cultural amb la participació d’artistes i professionals que té per objectiu ajudar els damnificats de l’incendi de la Ribera d’Ebre, el Segrià i les Garrigues del passat mes de juny, que va cremar més de 5.000 hectàrees. Els actes començaran a les deu del matí i s’allargaran fins les dos de la tarda. Tot i que l’entrada es gratuïta, els organitzadors demanen un donatiu que destinaran a la plataforma Rebrotem i a la Caixa de Solidaritat de l’Ajuntament de Flix per ajudar els afectats. La jornada començarà al pas de barca amb una introducció al paisatge a càrrec del poeta Albert Guiu i el director del Grup Natura Freixe Pere Josep Jiménez. Allí també està prevista l’actuació de Xarim Aresté; una taula rodona a càrrec d’Antonio Baños, Olga Poblet, Marc Castellnou i Noemí Poquet. Sobre la barca actuaran Maria Arnal i Marcel Bagès.

Després d’una actuació sorpresa els actes es traslladaran al cinema de la Unió Social amb una entrevista a l’artista visual i bomber Marc Sellarès, així com la projecció del making off de la seva obra de ‘land art’ que ha efectuat a la zona cremada del mateix terme municipal de Flix, vora la carretera C-12. La jornada es tancarà amb el sorgeig d’una foto firmada de Jordi Borràs i d’una ceràmica feta per Jordi Cuixart. L’alcalde de Flix, Francesc Barberó lliurarà els diners recollits al llarg de l’acte a un membre de la plataforma Rebrotem i la cloenda anirà a càrrec de la ballarina Anna Hierro.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca