El Govern Central contra el Parlament

Celaá avisa que la Constitució és, en cas que sigui necessari, l'eina per defensat el sistema davant de vulneracions

La ministra portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá, ha acordat impugnar diverses propostes de resolució aprovades aquest dijous al Parlament en el marc del debat de política general. En roda de premsa després del Consell de Ministres, Celaá ha afirmat que suposen un “atac a la convivència entre catalans” i ha avisat que el seu govern “no està disposat a consentir cap atac a l’Estat ni a la Constitució”. El govern espanyol ha rebutjat les afirmacions del president de la Generalitat, Quim Torra, que ha acusat l’Estat de voler criminalitzar els independentistes i ha elogiat l’operació “discreta” de la Guàrdia Civil. Celaá també ha volgut recordar que la Constitució és, si és necessari, l’eina per defensar el sistema davant dels que el volen vulnerar.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes