eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El Govern Central contra el Parlament

  Celaá avisa que la Constitució és, en cas que sigui necessari, l'eina per defensat el sistema davant de vulneracions

  La ministra portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá, ha acordat impugnar diverses propostes de resolució aprovades aquest dijous al Parlament en el marc del debat de política general. En roda de premsa després del Consell de Ministres, Celaá ha afirmat que suposen un “atac a la convivència entre catalans” i ha avisat que el seu govern “no està disposat a consentir cap atac a l’Estat ni a la Constitució”. El govern espanyol ha rebutjat les afirmacions del president de la Generalitat, Quim Torra, que ha acusat l’Estat de voler criminalitzar els independentistes i ha elogiat l’operació “discreta” de la Guàrdia Civil. Celaá també ha volgut recordar que la Constitució és, si és necessari, l’eina per defensar el sistema davant dels que el volen vulnerar.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca