[Vídeo] Torrent expulsa Carrizosa de l’hemicicle després de provocar aldarulls

Publicitat

El president del Parlament, Roger Torrent, ha expulsat al cap de l’oposició, Carlos Carrizosa, de Ciutadans després que aquest provoqués crispació i aldarulls dins l’hemicicle contra les forces independentistes.

En aquest vídeo de dos minuts es pot veure la seqüència de tots els fets.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca