Les dretes es disparen a les enquestes mentre el PSOE cau un 7,1%

Cs recupera la tercera posició i supera per set dècimes a Unides Podem

Publicitat

El PSOE guanyaria les eleccions espanyoles amb el 34,2% dels vots i obtindria el doble de vots que el PP (17,1%), segons l’últim baròmetre del Centres d’Investigacions Sociològiques (CIS). Tot i així la tendència respecte al darrer baròmetre del juliol és que els partits d’esquerres baixen mentre que pugen les forces de dretes. Concretament, el PSOE cau en un 7’1% respecte al darrer baròmetre. En canvi, si es compara amb les darreres eleccions del 28-A, el partit de Pedro Sánchez milloraria els resultats, ja que llavors va obtenir un 28,68% dels vots. L’enquesta del CIS està realitzada durant la primera quinzena de setembre, quan les negociacions entre PSOE i Unides Podem per a la investidura estaven bloquejades. Cs recupera la tercera posició amb el 12,9% i supera Unides Podem, que es queda amb el 12,2%.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes