La fotografia d’Horvat multiplica les terracotes de Maillol als Espais Volart

La Fundació Vila Casa obre temporada amb dues exposicions més, de la Col·lecció Arts Citerior i de Lídia Masllorens

Publicitat

La Fundació Vila Casas inaugura la temporada a la seva seu dels Espais Volart amb una triple proposta, que encapçala el diàleg ‘Maillol Horvat’. Es tracta de “dues exposicions en una”, diu el comissari Àlex Susanna, en què 18 terracotes d’Aristides Maillol són replicades per les fotografies de Frank Horvat sobre les mateixes obres. Per Susanna es tracta d’una “lliçó interpretativa” de qui més lúcidament va comprendre la “revolució” de l’escultor francès entorn a la tridimensionalitat. Paral·lelament, la fundació dona espai a obres de la Col·lecció Arts Citerior, del País Valencià, en una segona mostra que s’estrena també aquest dijous, i també exhibeix l’obra de Lídia Masllorens, guanyadora del Premi de Pintura 2013 de la FVC, en l’exposició ‘Prova d’artista’ que ha comissariat Glòria Bosch.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes