Espronceda presenta “Beyond the object. On the creative spectrum” #giveme5

L'art no es sitúa només al centre barceloní... gaudim de l'exposició al Clot, districte Sant Martí

Publicitat

Espronceda Center for Art and Culture inaugura oficialment el festival Young Gallery Weekend amb l’exposició Beyond the object. On the creative spectrum de Raffael i Tai Lomas.

L’exposició es mantindrà del 27 de setembre al 4 d’octubre, motiu pel qual es sincronitza amb el festival, convertint-se en el tret de sortida de ART GALLERIES ROUTE amb una gran festa d’inauguració.

 

El centre d’art ha apostat per una exposició que la defineixen, citant les seves pròpies paraules:

Publicitat

Aquest projecte neix de la col·laboració entre Raffael Lomas, un escultor israelià, i Tai Lomas, un fotògraf israelià establert a Barcelona. Fruit d’un llarg procés de recerca en el qual han intervingut diferents llenguatges com a escultura, fotografia i dansa, el projecte s’ha desenvolupat mitjançant una estreta col·laboració entre art, ciència i tecnologia. iChair dóna visibilitat més allà de les possibilitats que ofereix un objecte i un cos, explorant la simbiosi entre els dos i la petjada que deixa el cos en l’espai. Es nodreix d’una suma de memòries que emergeixen a partir de la matèria, orgànica i inorgànica establint una nova cadena relacional amb la finalitat de comprendre la petjada que deixa el moviment en l’espai i les possibilitats que l’objecte desplega en l’espai. El projecte està comissariat per Olga Sureda.

RAFFAEL & TAI LOMAS: Beyond the object. On the creative spectrum

Programació especial YGW

La galeria d’art Espronceda serà de nou el centre on ens reunim per a iniciar la programació de visites guiades. Cocktelería de Jaggërmeister per a assaborir l’art i descobrir tot el que el festival ens ofereix durant el cap de setmana:

Divendres 27.09

19h45 YPA (Young Performance Art) ‘@freeconversations’, Adrià Ballester

20h15 ‘FUGA’, Eliana Caporalini.

21h tindrá lloc la Young Gallery Weekend Opening Party by Jäggermeister amb la Presentaciò del festival i l’ Exposiciò: ‘Beyond the object. On the creative spectrum’, Raffael i Tai Lomas, curated by Olga Sureda Guasch.

21h YAS (Young Art Sound): Live Experimental Music per structweird.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes