Espai Vuit i Pantocrátor presenten 四个窗户

Endinsa't en els carrerons del Barri Gòtic

Publicitat

Pantocràtor Gallery és un espai autònom amb seu a Suzhou, Xina, per a la producció, exhibició, programa d’artistes residents i discussió de l’art actual. A continuació us oferim la seva programació de cara al Young Gallery Weekend.

Exposició: 四个窗户

Artistes: Han Bing; Rolan Darjes; Wang Xubin; Zhu Ye.

Performance: Tots xinesos menys jo

Publicitat

A través de la seva trobada, l’artista Enrique Barro intenta donar-nos a entendre la seva manera de veure les coses utilitzant per a això projeccions de vídeos i fotos, sempre con un aire satíric, fins i tot buscant el desagradable.

Programació especial YGW

L’Espai Vuit s’uneix a Young Gallery Weekend amb propostes pròpies i com a espai d’acolliment de la galeria d’art Pantocrator amb seu a Suzhou (la Xina) i Berlin (Alemanya). La programació durant YGW Espai Vuit i Pantocrator s’expandeix des del divendres 27.09 al dissabte 28.09.

Divendres 27.09

20h Performance ‘Tots xinesos menys jo’ d’Enrique Barro.

Dissabte 28.09

13h30-14h30 Visita guiada de l’exposició + segona sessió de performance d’Enrique Barro i la seva obra, ‘Tots xinesos menys jo’.

Dissabte 28.09

16h30-19h30 Workshop de Terratzo: El duo creatiu Domestic Disasters os convida a experimentar i crear les vostres pròpies peces de terratzo. En el taller aprendràs la tècnica per a modelar con resina ecològica de manera senzilla i divertida. Preu del taller de 3 hores: 25€ (material inclòs)

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes