El jutge envia a presó set CDR

El jutge de l'Audiència Nacional Manuel García Castellón considera que pertanyen a una organització terrorista

Publicitat

El jutge de l’Audiència Nacional Manuel García Castellón ha ordenat aquest dijous presó provisional per als set membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) que han passat aquest dijous a disposició judicial, segons han informat a Europa Press fonts jurídiques.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca