AnGram presenta ‘Som Llibertat’

El racó amb més ambient de Plaça Jaume I

Publicitat

L’espai AnGram vol homenatjar en la seva nova localització els diferents artistes que han passat per la seva galeria, oferint una exposició que passarà revista als quatre anys de vida de l’espai de #NovaCultura.

Titulada Som Llibertat, l’espai cultural donarà veu del 27 de setembre al 31 d’octubre als artistes Arthur Souza, Helena Basagañas, Gorka Pinyol i Gerard Torres.

Programació especial YGW

L’equip de Mirall, revista cultural de referència a Catalunya, i programadors d’AnGram han preparat una exposició que es podrà conèixer en profunditat amb una visita guiada, que inclou un aperitiu en l’activitat del festival.

Publicitat

Dissabte 28/09

15-17h: Visita guiada a l’exposició + Aperitiu per Craft Barcelona.

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes