eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  AnGram presenta ‘Som Llibertat’

  El racó amb més ambient de Plaça Jaume I

  L’espai AnGram vol homenatjar en la seva nova localització els diferents artistes que han passat per la seva galeria, oferint una exposició que passarà revista als quatre anys de vida de l’espai de #NovaCultura.

  Titulada Som Llibertat, l’espai cultural donarà veu del 27 de setembre al 31 d’octubre als artistes Arthur Souza, Helena Basagañas, Gorka Pinyol i Gerard Torres.

  Publicitat

  Programació especial YGW

  L’equip de Mirall, revista cultural de referència a Catalunya, i programadors d’AnGram han preparat una exposició que es podrà conèixer en profunditat amb una visita guiada, que inclou un aperitiu en l’activitat del festival.

  Dissabte 28/09

  15-17h: Visita guiada a l’exposició + Aperitiu per Craft Barcelona.

   

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca