Anaglifos i Escalera de Incendios presenten “Nueva Yo / Poesía visual” i “9Cossos” #GiveMe5

90m2 d'art d'acció als carrers d'Urquinaona

Publicitat

El primer dia de l’itinerari “Art Galleries Routes” el dissabte 28 d’octubre, el Young Gallery Weekend arrenca a l’Anaglifos Art Factory, amb dues propostes: la seva, Nueva Yo / Poesía visual de Joana Brabo i l’acolliment d’Escala d’Incendis, 9Cossos.

Un espai pensat per afavorir la relació directa entre artista i públic, la galeria aposta per la segona manera de celebrar el Vè aniversari: el Young Performance Art, una reivindicació de la performance des d’un programa educatiu.

Durant els dies del festival, ambdues entitats ofereixen de manera transversal accions performàtiques, que aniran apareixen quan menys t’ho esperis, amb l’intenció:

Exposició: Nueva Yo / Poesía Visual

Publicitat

L’artista Joana Brabo és especialista en malabarismes lingüístics, contorsions percutives i cacofòniques, acrobacies poètiques i sonores que a l’hora creen poesia visual.

Exposició: 9Cossos

Un projecte expositiu de performance art commissariat per Miguel Andrés i Anna García.
El cos comunica sense dir paraula. El performance art encripta missatges al cós a través de les seves accions perquè l’espectador termini de desxifrar el missatge.
9COSSOS és un tribut al cos i a l’art d’acció. Els cossos que es mostren en diferit per a dialogar amb l’espectador a través del temps i de l’espai.

Artistes: BBB Johannes Deimling, Camila Cañeque, Marc Montijano, Miguel Andrés, Natalia Carminati, Nina Maskiel & Mishka Beckma i Omar Jerez & Julia Martínez

Programació especial YGW

Young Performance Art ens oferiran les seves obres durant el matí del dissabte, durant la visita guiada organitzada pel festival a la galeria, on Yzaguirre ens oferirà el seu deliciós vermut.

Dissabte 28/09
12 – 13h
 Art Galleries Tour amb Vermut Yzaguirre – Visita guiada a l’exposiciò + Performances: ‘Aprende a decir que no’, Joana Brabo. ‘Enigma’, Daniel Gama. ‘When you Feel like you are going to live forever’, Ji A Yu.

Diumenge 29/09
11 – 14h
 Performance: ¿Lava?, Daniel Gama.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes