Art Locals es presenta en societat

Publicitat

La nounada plataforma de venda d’art: Art Locals, es presenta aquest cap de setmana amb el Young Gallery Weekend. La pàgina s’autodefineix com “la plataforma en línia per a connectar amb l’escena d’art local de Barcelona”.

Art Locals es proposa com una alternativa, que mitjançant l’autenticitat vol teixir la identitat social local i generar un consum de proximitat amb compromís.

A continuació reproduïm el manifest amb el qual s’ha presentat:

CAMPANYA “JO DONO SUPORT A L’ART LOCAL”

Publicitat

L’art necessita la trobada directa per poder desenvolupar el seu potencial de transformació social, ja sigui per poder generar debat o per poder encendre la nostra imaginació. La millor manera d’acostar-s’hi, és de la mà dels artistes locals, perquè pots parlar amb ells i plantejar els teus dubtes. És el context local, que et permet desenvolupar una relació personal amb l’art, conèixer-lo a fons i entendre com es genera el valor artístic.

De la mateixa manera com en la producció dels aliments, hi ha una profunda interdependència de consum i producció de l’art en el teixit social. La participació econòmica manté i protegeix aquests espais, sense ella és molt difícil seguir desenvolupant una activitat rica i variada a petita escala. Per tant, qualsevol despesa en l’art local, en realitat és una inversió, perquè retorna un valor multiplicat a la comunitat.

En col·laboració amb Young Gallery Weekend vam arrencar la campanya “Jo dono suport a l’art local”, amb l’objectiu de conscienciar sobre el consum d’art com a consum de proximitat.

La campanya “Jo dono suport a l’art local” és una sèrie de videocápsulas amb negocis locals. Cada negoci presenta el seu compromís amb l’art i consum de proximitat i explica per què cal donar suport l’art local.

La campanya s’anirà compartint des dels seus diferents perfils durant tot el mes de setembre, per crear un focus d’atenció al voltant del tema..

A continuació us deixem a continuació la seva pàgina web: https://artlocals.org/ca/

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca