Rivera vol compensar els agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional destinats a Catalunya

Promet un complement salarial

Publicitat

El líder de Cs, Albert Rivera, ha anunciat aquest dimecres que, si guanya les eleccions generals del 10 de novembre, crearà un complement salarial per als membres de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional destinats a Catalunya.

En declaracions als mitjans en una visita a Vic (Barcelona) abans de reunir-se amb representants policials, Rivera ha assegurat que gràcies a ells s’ha pogut arrestar “presumptes terroristes”, mentre el president de la Generalitat, Quim Torra, defensa els detinguts.

Esbroncat i amb una cassolada de fons, Rivera ha manifestat la seva intenció que els agents dels Mossos “estiguin a les ordres del Ministeri de l’Interior”, i ha ofert al president del Govern central, Pedro Sánchez, una reunió per abordar la situació a Catalunya.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca