eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El govern espanyol prepara un desplegament de 750 efectius i 15 grups antidisturbis a Catalunya

  El ministeri de l’Interior enceta el reforç de la seguretat per l’1-O

  El govern espanyol tem una mobilització popular que desbordi les institucions, segons apunta La Vanguardia. el ministeri de l’Interior ha preparat el desplegament de 750 efectius a Catalunya i 15 grups de la Unidad de Intervención Policial (UIP).

  Aquest desplegament, que pot variar les xifres segons les necessitats, es realitza en motiu del segon aniversari del referèndum de l’1 d’octubre. Una data on, sembla, el govern espanyol preveu una mobilització important.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca