Vox demana a Europa que inclogui els CDR com “organitzacions terroristes”

El partit defensa que compleixen els requisits perquè "planejaven perpetrar atemptats al territori espanyol"

Publicitat

Vox ha demanat al Consell Europeu que inclogui els CDR en la llista “d’organitzacions terroristes” de la Unió Europea. Després de la detenció de nou membres dels CDR aquest dilluns, Vox ha fet arribar una pregunta urgent al Consell Europeu en què demana la consideració dels CDR com a “grup terrorista”, en considerar que compleixen els requisits. En el text, Vox pregunta si el govern espanyol ha demanat ampliar la llista d’organitzacions terroristes en vigor i exposa que els nou detinguts “planejaven perpetrar atemptats al territori espanyol en el segon aniversari de l’intent de cop d’estat a Espanya del 1 d’octubre del 2017, així com quan es donés a conèixer la sentència”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca