eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Primeres reaccions a les detencions

  La investigació es troba sota secret de sumari

  Unes 300 persones, segons fonts de la Policia Municipal de Sabadell (Barcelona), s’han concentrat a la plaça de la Dona del Tèxtil per protestar contra l’operatiu que la Guàrdia Civil ha desplegat aquest dilluns amb nou detinguts vinculats als CDRs.

  A més de membres del cos de l’institut armat, també s’hi han desplegat diversos efectius dels Mossos d’Esquadra, que han establert un perímetre de seguretat amb els manifestants.

  Publicitat

  Segons ha informat la Guàrdia Civil, fins a les 9.00 hores s’havien efectuat nou detencions i s’havien dut a terme deu escorcolls a la província de Barcelona, amb la finalitat de localitzar i, si escau, confiscar proves que evidenciïn el grau de preparació d’accions violentes.

  La investigació es troba sota secret de sumari i és una operació coordinada pel Jutjat Central número 6 i la Fiscalia de l’Audiència Nacional.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca