El missatge d’amor de Cuixart pel naixement del seu fill

"Perquè la vida sempre s'obre camí. Mil gràcies a tothom pels bons desitjos"

Publicitat

El fill del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha nascut aquest dilluns, mentre que el seu pare està a la presó de Lledoners (Barcelona) perquè ha estat encausat per l’1-O.

“Ja som un més a la família. Perquè la vida sempre s’obre camí. Mil gràcies a tothom pels bons desitjos”, ha expressat en una publicació en el seu compte de Twitter.

Cuixart va ingressar a la presó el 16 d’octubre del 2017 i sempre ha defensat que ell i la seva parella no volen “que la repressió sigui un impediment per seguir construint la família”, per la qual cosa creu que el naixement del seu fill és un missatge d’esperança i vitalitat, expliquen fonts d’Òmnium.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca