Dilluns 21 Octubre, 2019

El 155 enfronta Colau amb Iglesias

L'alcaldessa de Barcelona evita opinar sobre l'aturada de país i aposta perquè la resposta a la sentència "estigui liderada per les entitats, al marge de les institucions"

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha matisat aquest dissabte les declaracions del líder d’Unides Podem, Pablo Iglesias, que inicialment s’havia mostrat favorable a una hipotètica aplicació del 155 a Catalunya en un govern en coalició amb el PSOE per desdir-se poc després. “Mai formarem part d’un 155. Al contrari, sempre treballarem perquè hi hagi diàleg”, ha volgut aclarir Colau al programa ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio. “Ho va dir d’una manera que es podria prestar a l’ambivalència, és cert. Però és igual, nosaltres mai hem canviat la nostra postura i sempre hem dit el mateix”, ha valorat l’alcaldessa de Barcelona, que ha posat d’exemples “el rebuig a la unilateralitat a Catalunya i en contra de qualsevol actitud repressiva per part de l’Estat en forma de 155 o de càrregues l’1 d’octubre”. En paral·lel, Colau ha evitat opinar sobre l’aturada de país i ha apostat perquè la resposta a la sentència “estigui liderada per les entitats, al marge de les institucions”.

5,252FansM'agrada
976SeguidorsSeguir
15,534SeguidorsSeguir

Anàlisi | Opinió | Informació

Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca