Tsunami Democràtic entra en acció al Departament de Viscepresidència

Treballadors de les ADIC pengen flors grogues davant la conselleria de Vicepresidència en el segon aniversari del 20-S

Publicitat

Segon aniversari del 20-S, i segona acció de l’Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC) davant la conselleria de Vicepresidència i Economia. Treballadors del departament han penjat flors gorgues davant l’edifici formant la paraula ‘Absolució’, aquest divendres al matí. Avui fa dos anys de l’operació policial en diverses conselleries de la Generalitat per buscar preparatius pel referèndum de l’1-O. D’altra banda, el Tsunami Democràtic també ha desplegat una pancarta a la façana de la mateixa conselleria, amb el lema ‘Tornem als carrers’. Entre els assistents a l’acció hi havia el secretari general del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, Albert Castellanos.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca