Tiroteig amb morts tres km de la Casa Blanca

Almenys un mort i cinc ferits a Washington D. C.

Almenys una persona ha mort i cinc més han resultat ferides aquest dijous a la nit arran d’un tiroteig als carrers de Washington D. C., segons han informat les autoritats.

Publicitat

Fins ara es desconeix si algun sospitós ha estat detingut, però una font policial ha assenyalat a l’agència de notícies Reuters que no es considerava una situació de “tirador actiu”. La font ha afirmat, a més a més, que s’espera que les cinc víctimes ferides de bala sobrevisquin a les ferides.

El tiroteig s’ha produït al barri de Columbia Heights a la intersecció del carrer 14 i la carretera de Columbia, a uns tres quilòmetres de la Casa Blanca.

La cadena WJLA TV ha publicat imatges d’ambulàncies que traslladaven víctimes a través del seu compte a Twitter. A més a més, ha assenyalat que hi ha hagut una resposta policial “massiva”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes