Puigdemont explica a Twitter com aconseguir la independència

"Ni som millors, ni som perfectes ni infal·libles, però només ens tenim a nosaltres per defensar-nos", assegura el líder de JxCat

Publicitat

El líder de JxCat, Carles Puigdemont, ha demanat “sentit d’estat” i “esperit de combat democràtic” en el segon aniversari del 20-N. En una sèrie de piulades, Puigdemont ha assegurat que abandonar aquesta actitud suposa “dificultar qualsevol camí que porti a la plena independència”. “No demano actituds acrítiques ni aplaudiments permanents”, ha afegit, afirmant que “fa dos anys que la maquinària repressora de l’estat espanyol començava la fase de la confrontació amb la democràcia catalana”. “Ni som millors, ni som perfectes, ni som infal·libles. Però només ens tenim a nosaltres per defensar-nos”, ha destacat.

“Quan diem que ho tornarem a fer ens referim a això: a actuar cada vegada que ens toquen els drets i la dignitat”, ha afirmat Puigdemont. Segons ell, si no es fa perquè “hi ha comptes pendents amb els qui ens han decebut, fins i tot tenint la raó, la defensa de la república s’afebleix”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca