Dilluns 20 Gener, 2020

Elsa Artadi s’enfronta a Ada Colau

"Cadires a canvi de principis. El camí el vas marcar tu mateixa al juny"

La portaveu de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha preguntat aquest divendres a l’alcaldessa, Ada Colau: “Avui també dormiràs tranquil·la amb les declaracions del teu company Pablo Iglesias?”

“Cadires a canvi de principis. El camí el vas marcar tu mateixa al juny”, ha asseverat Artadi en una anotació a Twitter recollida per Europa Press, en referència a la seva investidura com a alcaldessa.

Artadi ho ha dit després que Iglesias hagi assegurat que hauria acceptat l’aplicació de l’article 155 de la Constitució si Unides Podem hagués format part d’un govern del PSOE.

6,247FansM'agrada
1,055SeguidorsSeguir
15,631SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca