Dimecres 23 Octubre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Barcelona i Madrid es rendeixen als peus de Rosalía

  "Ho sentim! Actualment no hi ha entrades disponibles"

  La cantant catalana Rosalía ha esgotat en menys de dues hores les entrades per als seus concerts a Barcelona i a Madrid al desembre, ha informat la promotora Live Nation en un comunicat.

  “Ho sentim! Actualment no hi ha entrades disponibles. Comprova més tard si s’han afegit més entrades”, ha avisat la plataforma de Live Nation al seu web el matí d’aquest divendres, després que quedés col·lapsada pels fans en alguns moments.

  Rosalía té previstos dos únics concerts el 7 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona i el 10 del mateix mes al Wizink Center de Madrid dins de la seva gira de ‘El mal querer’.

  Queixes i frustració

  Després del que va passar aquest dimecres en la prevenda, en què milers de fans es van queixar que les entrades s’havien esgotat en tot just un parell de minuts, en la segona i última oportunitat per comprar-les ha passat el mateix que el dimecres.

  Allò que a primera hora era nerviosisme il·lusionat, s’ha convertit ràpidament en frustració en no poder comprar les entrades desitjades.

  “On són les entrades?”, s’han preguntat els fans a Twitter, i s’han queixat pel temps d’espera en la cua virtual per després, arribat el moment, trobar el cartell d’entrades no disponibles.

  Els laments s’han acumulat a les xarxes socials, on molts han assenyalat que ja hi ha entrades en llocs de revenda però molt més cares, mentre d’altres han reclamat segones dates en tots dos recintes per atendre la demanda.

  5,263FansM'agrada
  976SeguidorsSeguir
  15,541SeguidorsSeguir

  Anàlisi | Opinió | Informació

  Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca