Dilluns 21 Octubre, 2019

La suspensió d’un desnonament a Sants acaba amb càrregues dels Mossos

Una dona ha patit un atac d'ansietat i ha estat atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques

Els Mossos d’Esquadra han carregat aquest dijous contra diverses persones que protestaven al barri de Sants de Barcelona contra un desnonament que ha quedat suspès.

La policia catalana ha informat a Europa Press que els agents han acudit al lloc a requeriment de l’autoritat judicial i en suport de la comitiva.

Després que s’hagi suspès el desnonament, algunes persones han envoltat la furgoneta d’uns operaris i han agredit els agents que havien intervingut per permetre que el vehicle marxés, cosa que ha generat les càrregues, segons els Mossos.

Durant els incidents, una dona ha patit un atac d’ansietat i ha estat atesa pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

En tuits recollits per Europa Press, el Grup d’Habitatge de Sants ha assegurat que els agents han intervingut “gratuïtament” contra veïns, i l’entitat Irídia ha demanat investigar una intervenció que ha considerat injustificada.

5,252FansM'agrada
976SeguidorsSeguir
15,534SeguidorsSeguir

Anàlisi | Opinió | Informació

Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca