La foto que hauria d’avergonyir la justícia espanyola: Urdangarin surt per primera vegada de la presó

Fa un voluntariat amb discapacitats en un centre religiós de Pozuelo

Publicitat

Iñaki Urdangarin ha sortit aquest dijous a les 9.00 hores per primer cop del centre penitenciari de Brieva (Àvila) en compliment del permís que va li concedir un jutge perquè faci voluntariat amb discapacitats en un centre religiós de Pozuelo (Madrid), han informat a Europa Press fonts penitenciàries.

El jutge de Vigilància Penitenciària ha autoritzat que Urdangarin surti de la presó dues vegades per setmana i un màxim de vuit hores al dia. La decisió es fonamenta en aplicació de l’article 117 del Règim Penitenciari sobre “mesures regimentals per executar programes especialitzats per a penats classificats en segon grau”, com és el cas d’Urdangarin.

El cunyat del rei compleix una condemna de cinc anys i deu mesos. En compleix la quarta part el 28 de novembre del 2019, i és llavors quan pot sol·licitar permisos ordinaris. El 19 de juny del 2018 va ingressar a la presó de dones de Brieva i, des de llavors, ha estat en un mòdul en el qual no té contacte amb els altres reclusos. La pena la compleix íntegrament el 9 d’abril del 2024.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca