El conseller d’Interior de Madrid alliçona les autoritats catalanes sobre la inseguretat a Barcelona

No donen "l'exemple clar" que "cal complir la llei"

Publicitat

El conseller de Justícia, Interior i Víctimes de la Comunitat de Madrid, Enrique López, ha vinculat aquest dijous el repunt “seriós” de la taxa de delinqüència a Barcelona al fet que les autoritats no donen “l’exemple clar” que “cal complir la llei”.

“Els ciutadans perceben aquest missatge”, ha recalcat l’exjutge de l’Audiència Nacional en una entrevista a esRadio, recollida per Europa Press, en la qual ha reconegut que la seva opinió pot ser “demagògica” però “cal posar-la sobre la taula”.

Després de destacar que la seguretat a Madrid és “molt elevada” i que és una ciutat “segura”, López ha assenyalat que a Barcelona la taxa de delinqüència s’ha incrementat de manera “seriosa”.

“Crec que quan unes autoritats permanentment transgredeixen la norma, llancen el missatge que la llei està per complir-la quan a un li ve de gust. I els ciutadans perceben aquest missatge”, ha dit.

Publicitat

En aquesta línia, ha recalcat que a Madrid “es dona el missatge que s’ha de complir la llei” i, en el cas de Barcelona, aquest “és el problema de les autoritats, que no donen l’exemple clar que la llei s’ha de complir”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca