Rufián ironitza que es plantegi una reforma de la Constitució per evitar eleccions i no per escoltar el 80% del poble català

“És curiós que aquesta gent vulgui canviar la Constitució per a coses d’aquesta mena, i per intentar canalitzar la voluntat del 80% dels catalans no”

Publicitat

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha assegurat aquest dimecres als passadissos del Congrés dels Diputats que la proposta de reforma de l’article 99 de la Constitució espanyola per evitar en un futur el “bloqueig” a l’hora d’investir un president li “sona bé”. “Seria positiu plantejar-ho”, ha sentenciat. Amb tot, Rufián ha lamentat que les forces espanyoles ho plantegin per canviar el sistema d’elecció del president i no per fer possible el referèndum a Catalunya. “És curiós que aquesta gent vulgui canviar la Constitució per a coses d’aquesta mena, i per intentar canalitzar la voluntat del 80% dels catalans no”, ha dit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca