Nova exposició | ‘Som llibertat’

Revista Mirall us convida a l’exposició “Som Llibertat” organitzada a Craft Barcelona, en el si del Young Gallery Weekend, festival d’art independent contemporani del 26 al 29 de setembre.

La revista ha traslladat la seva sala d’exposicions al bar Craft Barcelona (C/ Paradís, 4), situat a la Plaça Jaume I amb la voluntat de rodejar-se en l’ambient cèntric barceloní i millorar la difusió política i cultural de l’actualitat.

L’exposició que us oferim és una exposició col·lectiva “Som llibertat” formada per Arthur Souza, Gerard Torres, Anna Llimós, Gorka Pinyol i Helena Besagaña, joves promeses del món de l’art.

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca