eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  ‘L’immortal’ de Bruno Oro arriba al Capitol

  L'obra simula una "vida sense límits temporals"

  La Sala 2 del Teatre Capitol de Barcelona programarà la comèdia dramàtica futurista ‘Immortal’, de Marc Angelet i Alejo Levis, protagonitzada per Bruno Oro, que es podrà veure des del 26 de setembre al 20 d’octubre després d’una exitosa gira arreu de Catalunya.

  L’obra simula una “vida sense límits temporals” que permet reflexionar sobre aspectes com el temps, l’amor i l’eternitat des d’un nou paradigma vital, ha informat la productora Hause&Richman.

  Publicitat

  ‘Immortal’ representa un viatge pels “clarobscurs d’una vida que no s’acaba mai”, amb un Bruno Oro que es desdoblega en una multitud de personatges de més de 300 anys.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca