Juliane Heinemann donarà el tret de sortida al Mercat de Música Viva amb un concert que proposa un viatge visual i musical

L'espectacle és un homenatge a l'escriptor, filòsof i pensador alemany Walter Benjamin

Publicitat

D’ençà que un amic li va explicar la tràgica història del darrer dia de la vida de Walter Benjamin, Juliane Heinemann es va bolcar en la figura de l’escriptor i filòsof alemany. “La seva història i la mort a Portbou em van commoure molt”, ha explicat Heinemann a l’ACN. Fugint del nazisme, Benjamin va recórrer amb penes i treballs un sender que portava des de França fins a Catalunya, amb la idea de buscar exili als Estats Units. ‘L’últim camí de Walter Benjamin’ és l’espectacle que obrirà la 31a edició del Mercat de Música Viva de Vic aquest dimecres. Heinemann proposa una espècie de viatge visual i musical, que destil·la la seva empremta electrònica, però que també s’acompanya amb poemes en quatre idiomes i una banda dalt l’escenari formada per Marcel·lí Bayer, Jordi Matas, Marko Lohikari i Oriol Roca.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca