Mor als 90 anys el dissenyador de roba interior Andrés Sardá

Als anys 70 va crear la seva pròpia empresa de llenceria femenina

Publicitat

El dissenyador Andrés Sardá ha mort als 90 anys d’edat a Barcelona, segons ha informat l’agència de comunicació del dissenyador. Sardá era conegut per ser un dels pioners en portar la moda de roba interior a les passarel·les. Durant els anys 70 va crear la seva pròpia empresa de llenceria femenina des de Barcelona amb la idea de “trencar amb els convencionalismes de l’època”. Sardá va rebre el premi al Creador de l’any al ‘Salon de la Lingerie’ de París i el Premi Nacional de la Moda. A banda de línies de llenceria també es va dedicar a la moda de bany. El 1998, la filla del dissenyador, Núria Sardà, es va incorporar a l’empresa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca