La condició del PSC per assolir pactes amb l’independentisme: “Canviar d’objectiu”

"Si canvien els objectius d'algunes formacions polítiques i la intenció és governar Catalunya per als seus ciutadans i donar-los el benestar més gran possible, per què no?"

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, veu favorable que el PSC assoleixi acords amb els partits independentistes “si canvien d’objectiu”.

Publicitat

“Si canvien els objectius d’algunes formacions polítiques i la intenció és governar Catalunya per als seus ciutadans i donar-los el benestar més gran possible, per què no?”, ha expressat en una entrevista a ‘Expansión’ recollida per Europa Press.

Marín va aconseguir al juny posar-se al capdavant de la Diputació amb un acord amb JxCat, que va preferir pactar amb els socialistes abans que amb ERC, i sobre si és possible trencar la divisió política entre independentistes i constitucionalistes ha posat la Diputació d’exemple i a disposició d’aquesta tasca.

Després d’aclarir que el seu objectiu és que l’òrgan supramunicipal funcioni tan bé com sigui possible, ha afegit: “Si aquesta casa pot servir per trencar els blocs i ser un exemple de punt de trobada i enteniment, estarem encantats”.

La dirigent socialista, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), ha defensat la figura de l’assessor polític i ha advertit que no tindrà tabús a l’hora d’utilitzar conceptes com ‘província’.

“Estic parlant de província al llarg d’aquesta entrevista sense cap problema, de la mateixa manera que puc utilitzar com a sinònim la paraula ‘demarcació”, ha dit en referència a la terminologia que fan se els partits independentistes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes