Borrell diu que no sap què fa Puigdemont, tot i l’espionatge a les delegacions catalanes a l’exterior

"No segueixo amb gaire detall què fa el senyor Puigdemont la veritat"

Publicitat

El ministre d’Afers Exteriors, UE i Cooperació en funcions, Josep Borrell, ha afirmat aquest dilluns que no segueix “amb gaire detall” què fa el president Carles Puigdemont, de manera que no sap si està impulsant una mediació internacional de l’organització suïssa Henri Dunant.

“No segueixo amb gaire detall què fa el senyor Puigdemont la veritat”, s’ha limitat a dir, quan ha arribat a la trobada ‘Paz sin fronteras’, organitzada per la Comunidad de Sant’Egidio i l’Arxidiòcesi de Madrid, en ser preguntat sobre si Henri Dunant s’ha posat en contacte amb el Govern espanyol arran d’una petició de Puigdemont. Segons ha dit, no té “ni idea” de què fa Puigdemont.

Segons el diari ‘El Mundo’, l’expresident català treballa en la mediació d’aquesta organització, que ja va intervenir entre el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero i ETA. Per fer-ho, al maig es van reunir amb responsables de la fundació la secretària general d’ERC Marta Rovira -fugida a Suïssa–; el secretari general de Bildu, Arnaldo Otegi i, en representació de Puigdemont, Josep Lluís Alay.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca