Més de 80.000 visitants a l’exposició de Dalí a Mònaco

'Dalí, une histoire de la peinture' ha estat celebrada a Mónaco del 6 de juliol al 8 de setembre

Publicitat

La retrospectiva Dalí una història de la pintura, que va ser inaugurada pel Príncep Albert II de Mònaco el 5 de juliol passat i va tancar les seves portes diumenge 8 de setembre, ha rebut més de 80.000 visitants. En 65 dies hi ha passat una mitjana de 1.230 persones per dia. La mostra ha estat organitzada per la Fundació Dalí i el Fórum Grimaldi, juntament amb el Museu Reina Sofía de Madrid i el Museu Dalí de Sant Petersburg (Florida).

La coordinadora general de la mostra, Catherine Alestchenkoff del Fòrum Grimaldi, ha fet una valoració molt positiva de la rebuda que ha tingut Dalí a Mònaco en el 30è aniversari de la seva mort. L’exposició se situa com la més visitada des que van obrir l’any 2000, juntament a L’Or dels Faraons celebrada l’estiu de 2018. Per part de la Fundació Dalí, Montse Aguer, com a comissària, ha afirmat que “amb aquesta exposició, molt ben acollida tant per públic com per crítica, hem volgut oferir una mirada diferent sobre Dalí: una mirada que ha posat èmfasi en el seu interès per la història de la pintura, pels grans mestres clàssics i per l’estudi aprofundit de la tècnica i l’ofici de pintor”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca