Més de 80.000 visitants a l’exposició de Dalí a Mònaco

'Dalí, une histoire de la peinture' ha estat celebrada a Mónaco del 6 de juliol al 8 de setembre

La retrospectiva Dalí una història de la pintura, que va ser inaugurada pel Príncep Albert II de Mònaco el 5 de juliol passat i va tancar les seves portes diumenge 8 de setembre, ha rebut més de 80.000 visitants. En 65 dies hi ha passat una mitjana de 1.230 persones per dia. La mostra ha estat organitzada per la Fundació Dalí i el Fórum Grimaldi, juntament amb el Museu Reina Sofía de Madrid i el Museu Dalí de Sant Petersburg (Florida).

Publicitat

La coordinadora general de la mostra, Catherine Alestchenkoff del Fòrum Grimaldi, ha fet una valoració molt positiva de la rebuda que ha tingut Dalí a Mònaco en el 30è aniversari de la seva mort. L’exposició se situa com la més visitada des que van obrir l’any 2000, juntament a L’Or dels Faraons celebrada l’estiu de 2018. Per part de la Fundació Dalí, Montse Aguer, com a comissària, ha afirmat que “amb aquesta exposició, molt ben acollida tant per públic com per crítica, hem volgut oferir una mirada diferent sobre Dalí: una mirada que ha posat èmfasi en el seu interès per la història de la pintura, pels grans mestres clàssics i per l’estudi aprofundit de la tècnica i l’ofici de pintor”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca