Dilluns 23 Setembre, 2019

Piramidón inaugura una exposició de Ruben Torras

Serà el proper dimarts 17 de setembre a les 19:30h

El proper dimarts 17 de setembre a les 19:30h tindrà lloc a Piramidón la inauguració de l’exposició “Cinemàtiques” de l’artista resident Ruben Torras que es podrà visitar fins al 19 de novembre.

A partir de la combinació de les seves pintures més recents amb fotomuntatges, Cinemàtiques plasma l’eix central de l’obra de Torras: la recerca de diàlegs, narratives i nous paradigmes entre diferents formats i disciplines.

En paraules de l’artista: “És un treball que relaciona la imatge fixa dins d’una societat hipermediatitzada: relacions que s’estableixen entre els diversos mitjans i eines de procedir, el simulacre enfront de la realitat, els codis interns dels nous signes sorgits d’aquesta societat de la hiperimatge.”

5,224FansM'agrada
944SeguidorsSeguir
15,485SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca