Piramidón inaugura una exposició de Ruben Torras

Serà el proper dimarts 17 de setembre a les 19:30h

Publicitat

El proper dimarts 17 de setembre a les 19:30h tindrà lloc a Piramidón la inauguració de l’exposició “Cinemàtiques” de l’artista resident Ruben Torras que es podrà visitar fins al 19 de novembre.

A partir de la combinació de les seves pintures més recents amb fotomuntatges, Cinemàtiques plasma l’eix central de l’obra de Torras: la recerca de diàlegs, narratives i nous paradigmes entre diferents formats i disciplines.

En paraules de l’artista: “És un treball que relaciona la imatge fixa dins d’una societat hipermediatitzada: relacions que s’estableixen entre els diversos mitjans i eines de procedir, el simulacre enfront de la realitat, els codis interns dels nous signes sorgits d’aquesta societat de la hiperimatge.”

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca