Mirall estrena programació i redacció al cor de Barcelona

La capçalera s'instal·la al carrer Paradís, a pocs metres de Plaça Sant Jaume

Publicitat

La temporada 2019/2020 de Revista Mirall ja està en marxa. Després d’un estiu on l’activitat no ha cessat, la capçalera enceta aquest setembre amb la inauguració d’una nova redacció al carrer Paradís número 4, a pocs metres de Plaça Sant Jaume.

Aquesta nova ubicació estratègica permetrà, sobretot, que la programació cultural i política de la revista tingui la Plaça Sant Jaume i el bar Craft Beer com a epicentres de la seva activitat.

Aquest any la capçalera no només potenciarà la seva activitat de promoció de nous artistes, sinó que participarà activament en els diferents circuits culturals de la ciutat amb la col·laboració directa, i discreta, amb els organitzadors. A més, ha renovat el seu vincle amb el Craft, un fet que no només es tradueix amb una segona temporada del programa d’entrevistes La Cova -el 20 de setembre comença a caminar amb la cantant Chloe Phillips- sinó que engloba noves activitats públiques, i privades.

Políticament, Mirall aposta per un seguiment de l’actualitat amb els apunts més importants del dia amb la secció ‘Actualitza’t’ mentre que les entrevistes tindran un paper destacat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca