‘Los testamentos’ arriba a les llibreries en castellà i en català es publicarà al primer trimestre del 2020

L'editorial Quaderns Crema atribueix el retard "a aspectes contractuals"

Publicitat

La novel·la ‘Los testamentos’, la seqüela d”El cuento de la criada’ de l’aclamada autora Margaret Atwood, ha arribat a les llibreries en castellà de la mà de l’editorial Salamandra. En canvi en català no es publicarà fins el primer trimestre del 2020. Fonts de l’editorial Quaderns Crema, encarregats de l’edició en català, han explicat a l’ACN que la seva intenció era poder publicar l’obra al mateix temps que la versió castellana, però ha afegit que no ha pogut ser així “per aspectes contractuals”. De l’autora Margaret Atwood, Quaderns Crema ha publicat ‘El conte de la serventa’ i ‘Àlies Grace’.

Salamandra, qui enguany va ser comprada per Penguin Random House, ha publicat ja el llibre en castellà que recupera la història de la Defred, la protagonista, i respon als dubtes plantejats al final d”El cuento de la criada’. Com ha explicat l’editorial, Margaret Atwood recupera a ‘Los testamentos’ la història quinze anys després que la Defred s’endinsi en un món desconegut amb els testimonis de tres narradores de Gilead.

L’escriptor Màrius Serra, enmig de la polèmica, ha recordat un incident similar ocorregut als anys vuitanta.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca