Divendres 28 Febrer, 2020

L’artista nipona Mari Ito arriba a Barcelona de la mà de la galeria Villa del Arte

La inauguració serà el dia 3 d'octubre a les 19:00h.

La Galeria Villa del Arte (C/ de la Palla, 10) presenta una exposició individual de l’artista japonesa Mari Ito, titulada A flor de pell. El vernissatge serà el pròxim dia 3 d’octubre a les 19:00h. L’exposició es podrà veure amb normalitat a partir de l’endemà i fins el 17 de novembre.

Sota aquesta expressió tan nostra ‘A flor de pell’, usada per referir-nos a aquells moments en què els sentiments es mostren a simple vista, quan son tan palpables, tan evidents, l’artista Mari Ito ens proposa un conjunt d’obres que ens permetran endinsar-nos en aquest moment d’especial sensibilitat.

Tenint en compte que, a diferència de la nostra cultura, a la societat japonesa no és massa apropiat exterioritzar determinades opinions o emocions, aquestes peces son de gran interès, ja que Mari Ito ens obre les portes als seus diferents estats anímics. Aquestes emocions s’expressen de forma metafòrica a través de composicions florals, rítmiques, amb colors vibrants i mitjançant una tècnica pròpiament japonesa, com és l’estil nihonga (pintura tradicional japonesa). No obstant, l’artista ens presenta aquestes obres en clau contemporània i sobrepassant el mer decorativisme. Sens dubte, una exposició que ens contagiarà optimisme, alegria i entusiasme.

Mari Ito (Tokio, 1980) resideix a la ciutat de Barcelona des de l’any 2006. Des d’aleshores, s’ha fet un lloc en el panorama internacional de l’art contemporani a través dels seus treballs.

Fes-te subscriptor

Compromís amb el periodisme sense embuts

Tot el suport econòmic que rep Revista Mirall és imprescindible per mantenir viu el projecte, ara ja pots fer-te subscriptor des de només 2€/mes

6,478FansM'agrada
1,099SeguidorsSeguir
15,742SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca