L’artista nipona Mari Ito arriba a Barcelona de la mà de la galeria Villa del Arte

La inauguració serà el dia 3 d'octubre a les 19:00h.

La Galeria Villa del Arte (C/ de la Palla, 10) presenta una exposició individual de l’artista japonesa Mari Ito, titulada A flor de pell. El vernissatge serà el pròxim dia 3 d’octubre a les 19:00h. L’exposició es podrà veure amb normalitat a partir de l’endemà i fins el 17 de novembre.

Publicitat

Sota aquesta expressió tan nostra ‘A flor de pell’, usada per referir-nos a aquells moments en què els sentiments es mostren a simple vista, quan son tan palpables, tan evidents, l’artista Mari Ito ens proposa un conjunt d’obres que ens permetran endinsar-nos en aquest moment d’especial sensibilitat.

Tenint en compte que, a diferència de la nostra cultura, a la societat japonesa no és massa apropiat exterioritzar determinades opinions o emocions, aquestes peces son de gran interès, ja que Mari Ito ens obre les portes als seus diferents estats anímics. Aquestes emocions s’expressen de forma metafòrica a través de composicions florals, rítmiques, amb colors vibrants i mitjançant una tècnica pròpiament japonesa, com és l’estil nihonga (pintura tradicional japonesa). No obstant, l’artista ens presenta aquestes obres en clau contemporània i sobrepassant el mer decorativisme. Sens dubte, una exposició que ens contagiarà optimisme, alegria i entusiasme.

Mari Ito (Tokio, 1980) resideix a la ciutat de Barcelona des de l’any 2006. Des d’aleshores, s’ha fet un lloc en el panorama internacional de l’art contemporani a través dels seus treballs.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca