Neix una versió d”Els segadors’ perquè sigui “antinacionalista” i soni el 12 d’octubre

Niño de Elche i Los Planetas publiqun nou disc el 12 d'octubre

Publicitat

El projecte musical del cantant de flamenc El Niño de Elche i la banda de rock Los Planetas, Fuerza nueva, ha estrenat una nova cançó aquest dimecres en què transforma ‘Els segadors’ en un himne antinacionalista sota el títol ‘Cançó per als obrers de SEAT’. La peça forma part de l’avançament del disc que publicaran conjuntament el 12 d’octubre, dia de la Hispanitat, amb el títol homònim al nom del grup d’ultradreta. La peça se suma a les ja publicades ‘Una, grande y libre (diseñada para intervenir en estos tiempos del nuevo fascismo)’, ‘La cruz’, ‘Santo Dios’ i ‘Los campanilleros’, algunes de les quals amb videoclips d’Andrés Duque. També han confirmat que el futur projecte musical inclourà una versió de ‘Soy el novio de la muerte’.

Segons apunten en el missatge inclòs al final del videoclip, que es pot veure a les principals plataformes de vídeo d’Internet, ‘Els segadors’ apareix en la versió “alliberat del pes retrògrad del catalanisme, servint a una causa millor” i destaquen l’interès en les armes, que es repeteix en forma de tornada.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca