30 milions d’euros per un Botticelli?

Carlo Orsi creu que l'obra serà subhastada a Sotheby's o Christie's

Publicitat

The Art Newspaper ha confirmat la intenció de venda per part de la família del quadre de Botticelli: Retrat de Michele Marullo Tarcaniota (1491). Segons el director de la galeria Trinity Fine Art, la suma que se’n demanaria seria de 30 milions d’euros. Carlo Orsi, en declaracions al mitjà citat, creu que és una suma correcta, per un quadre que ha descrit com a “no excel·lent, però sí bo quadre del seu moment”.

Carlo Orsi creu que l’obra serà subhastada a Sotheby‘s o Christie‘s, i el seu preu final de compra final serà feta per entre 50 i 60 milions, alhora que la compra haurà de ser aprovada pel govern de l’Estat espanyol. Per últim, el director ha afegit que li agradaria vendre l’obra a un col·leccionista d’art contemporani.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca