30 milions d’euros per un Botticelli?

Carlo Orsi creu que l'obra serà subhastada a Sotheby's o Christie's

The Art Newspaper ha confirmat la intenció de venda per part de la família del quadre de Botticelli: Retrat de Michele Marullo Tarcaniota (1491). Segons el director de la galeria Trinity Fine Art, la suma que se’n demanaria seria de 30 milions d’euros. Carlo Orsi, en declaracions al mitjà citat, creu que és una suma correcta, per un quadre que ha descrit com a “no excel·lent, però sí bo quadre del seu moment”.

Carlo Orsi creu que l’obra serà subhastada a Sotheby‘s o Christie‘s, i el seu preu final de compra final serà feta per entre 50 i 60 milions, alhora que la compra haurà de ser aprovada pel govern de l’Estat espanyol. Per últim, el director ha afegit que li agradaria vendre l’obra a un col·leccionista d’art contemporani.

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Illa assegura que l’estat d’alarma va ser “absolutament necessari”

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha alertat aquest dissabte que la pandèmia del coronavirus no està evolucionant bé al món ja que hi...

Un sector de la Crida aposta per no dissoldre’s en el partit de Puigdemont

Un sector de la Crida Nacional per la República aposta per no dissoldre l'organització en el nou partit que crei l'expresident de la Generalitat...

“Van prometre independència i ens han situat en la decadència”

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat que l'actual Govern és el pitjor des de la recuperació de la Generalitat l'any 1980 i...

Confinades totes les residències de Lleida

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir el Homrani, ha anunciat aquest dissabte el confinament de totes les residències...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca