Puigdemont: “Tornarem a ensenyar al món que persistim”

"Ningú no pot decidir per nosaltres el nostre futur"

Publicitat

El president legítim de la Generalitat, Carles Puigdemont ha afirmat aquest dimecres amb motiu de la Diada: “Tornarem a ensenyar al món que persistim malgrat la repressió”.

En una anotació a Twitter recollida per Europa Press, que acompanya d’un vídeo amb les banderes europea i catalana, Puigdemont ha destacat: “Cada tram de la Diada és un tram més que recorre la independència de Catalunya”.

“Avui tornarem a ensenyar al món que persistim malgrat la repressió, que tenim dret a viure en pau i lliures, que ningú no pot decidir per nosaltres el nostre futur”, ha afegit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca